Carles & Sofia Piano Duo

Data:  abril 2012 – abril 2013

Projecte: Gestió de xarxes socials. Disseny de blog dins de la web.

Detalls:

Treballar per gestionar la marca personal d’aquest duo de piano a quatre mans ha estat una aventura apassionant: treballant en un projecte d’abast internacional,  essent part d’ un equip multidisciplinar i multicultural, on els propis Carles i Sofia prenen les regnes de tot el seu projecte.

Inicialment xfdgitial va redissenyar el bloc i l’estratègia d’integració de les xarxes socials. La gestió de les xarxes s’ha realitzat conjuntament, després d’haver fet moltes proves. Igualment, xfdigital va gestionar els comptes de twitter dels festivals de l’estiu 2012 que aquest duo impulsa ( Festival de St Pere de Rodes, Festival de Tossa i Festival de Besalú).

En el procés de gestió s’han establert modes de comunicació molt eficients – gestió del twitter a 6 mans! – reunions regulars via skype, i estem veient com la qualitat de la seva imatge digital els està reportant noves vies de promoció: van ser convidats a participar a Branducers2012 amb contacte inicial via twitter, o recentment han gravat un programa de TVE2 “Tinc una idea” amb contacte inicial via pàgina de facebook.

Social Media Strategy & Carles & Sofia Piano Duo

La Xela ha estat un fitxatge cabdal dins el nostre equip. És una persona positiva, creativa i amb empenta, capaç de prendre les decisions adients en cada moment. La seva capacitat de diàleg i excel·lent tracte humà, juntament amb la seva competència professional, crea una comunicació fluida i sincera que donen com a fruit uns resultats espectaculars. 

Blog Carles & Sofia Piano Duo

BLOG CARLES & SOFIA PIANO DUO

 

Durant l’estiu del 2012 vaig crear i gestionar els perfils de twitter d’alguns dels festivals gestionats i organitzats per aquest duo:

@FestivalStPere

@FestivalTossa

@FestivalBesalú