farmàcia berta simon

 

Data:  febrer de 2013 – gener 2015

Projecte: disseny web i gestió de xarxes socials

Detalls:

Disseny pàgina web www.farmaciabertasimon.com (actualment desactivada)  i gestió de comptes de facebook, twitter i Google+.

La Farmàcia Berta Simon és el client que molts gestors de continguts volem tenir. Després d’autogestionar-se el seu perfil digital durant un any, aquesta gran professional de la farmàcia ha apostat per externalitzar els serveis en creure que necessita ser a les xarxes socials i tenir una estratègia de comunicació digital gestionada professionalment i com a una despesa variable.

Donat que la Berta Simon coneix la dificultat per a estar activament i de forma rellevant a les xarxes, i entenent com a estratègica aquesta decisió per sobreviure el difícil entorn actual, la responsabilitat de xfdigital és doble. Estem desenvolupament uns canals de comunicació interns àgils per no sobrecarregar el dia a dia de la gestió pròpia d’una farmàcia. Al mateix temps estem iniciant un camí de comunicació externa amb un enfoc molt comercial, per a la captació de nous clients i la difusió de totes les activitats.

 

La Xela ens ha obert la porta que fins ara teniem ajustada al món. Per a ella no hi ha obstacles ni barreres, d’una petita idea en fa tota una construcció. La trobo molt creativa i enginyosa. Aprecio especialment la seva eficiència i rapidesa en les gestions. Estic molt satisfeta d’haver decidit treballar amb ella i li tinc molt per agrair.