xfdigital és compromís i professionalitat units a bona gent, la combinació perfecta per l’èxit.

Gemma V., Marta M. , Amèlia M. i Sergi V. – AETNA Espai Empresarial.

Les sobrades capacitats, tant humanes com professionals de la Xela Falgueras la converteixen en més que una col·laboradora. La Xela s’ha convertit en una sòcia estratègica per a nosaltres.

Anna Terrés – Directora de la revista d’aquí.

La Xela ens ha obert la porta que fins ara teniem ajustada al món. Per a ella no hi ha obstacles ni barreres, d’una petita idea en fa tota una construcció. La trobo molt creativa i enginyosa. Aprecio especialment la seva eficiència i rapidesa en les gestions. Estic molt satisfeta d’haver decidit treballar amb ella i li tinc molt per agrair.

Berta Simon – farmacèutica titular Farmàcia Berta Simon.

La Xela ens està donant petites empentes tecnològiques, amb grans dosis de calidesa, eficiència i sentit comú, per buscar el nostre lloc al món 2.0.

Eli&Núria – Oh Kina Pinta, il.lustracions – empresa de nova creació .

Fa fàcil i accessible allò que em pot  semblar complicat. Està tan convençuda del que diu  i creu tant en el que fa, que encomana el seu entusiasme amb molta facilitat.

Montse Raga – A la Carta – cursos de cuina.

La Xela ha estat un fitxatge cabdal dins el nostre equip. És una persona positiva, creativa i amb empenta, capaç de prendre les decisions adients en cada moment. La seva capacitat de diàleg i excel·lent tracte humà,  juntament amb la seva competència professional, crea una comunicació fluida i sincera que donen com a fruit uns resultats espectaculars.

Carles & Sofia piano duo.

La Xela són les meves mans i els meus peus a internet. Hi ha sabut representar molt fidelment  l’essència de mi mateixa i de la meva feina. Mai m’hauria pensat que podria tenir una identitat digital gestionada d’una forma tan còmoda.

Alicia Talaya – Teràpies Naturals a Cardedeu .

 

Repasando mi nuevo @prezi para la ponencia de #logistica #eComerce del lunes. Es guapísimo @xelafal cada día más espectaculares. Gracias!

— Lluís Serra (@Lluis_Serra) April 20, 2013

 

Emocionado de mi nueva ponencia de Cross Channel y del resultado del @prezi. Simplemente espectacular @xelafal. Ganas de realizarla.

— Lluís Serra (@Lluis_Serra) September 21, 2013

 

 

@Lluis_Serra @prezi @xelafal Si vuestro prezi es público y queréis enviárnoslo, estamos encantados de compartirlo. ¡Saludos!

— Prezi en Español (@PreziEspanol) September 26, 2013

 

Como me gusta cuando mi equipo toma iniciativas, eso os hace grandes. 1000gracias @SusanaPedragosa @montseboniquet @xelafal @Jordi_Baucells

— Lluís Serra (@Lluis_Serra) November 1, 2013

 

 

 

segell-xfdigital