garanties de contractar xfdigital

Treballa amb xfdigital: una estructura àgil, dinàmica i professional. La teva millor aposta per moure’t a internet i adaptar-te als canvis.

Treballar amb la seguretat que les teves dades i la teva estratègia de comunicació digital estan sota un contracte de confidencialitat.confidencialitat

s.complementarisTreballar amb uns serveis que complementen els teus departaments de comunicació, venda i atenció al client, i que s’incorporen a la teva estructura empresarial sense representar-te uns costos fixos.

Treballar amb l’organització i planificació de  les teves activitats de comunicació digital a curt, mig i llarg termini,  integrant les novetats i tendències en el consum digital. xfdigital fa un seguiment mensual de la teva activitat a internet i t’envia uns informes amb valoracions, comentaris i propostes de  millora.

organització-i-planificació

professionals-complementariTreballar amb una persona que, a més de la seva formació i experiència professional, té darrera un equip de professionals que complementen els seus serveis i que et són recomanats sense cap compromís. Si et quedes a xfdigital o amb algun dels col.laboradors és perquè penses que és la millor opció.

 

Jo no vull vendre fum. La meva feina és apropar-te als teus clients a través d’internet; perquè et recordo que darrera cada perfil i identitat digital hi ha, com a mínim, una persona de carn i ossos (Xela Falgueras)